Categorieën badkamermeubel

Badkamermeubel in verschillende modellen 

Badmeubelen zijn er in verschillende soorten en maten. Zo biedt sanitairstunt.nl moderne en klassieke badmeubelen aan in verschillende kleuren. De meeste bestelde badmeubelen zijn:
 
  1. Badkamer meubel met spiegel 
  2. Badkamermeubel met half hoge kast
  3. Badkamermeubel met twee wastafels
Natuurlijk zijn onze badkamermeubel in verschillende afmetingen te leveren ,zo hebben wij al badmeubels vanaf 80 cm tot zelfs 1.60 lang .Wij hebben witte maar ook grijze badmeubelen.Natuurlijk ook een glans meubel of een matte meubel.Wij leveren badmeubels met 1 wastafel of zelfs met een dubbele wastafel Ook leveren wij een badmeubel met een hoge of een lage kast. Tegenwoordig kiezen de meeste mensen voor een badkamermeubel met twee wastafels. Het voordeel van twee wastafels is dat je met je partner ter gelijker tijd gebruik kan maken om jezelf op te frissen. Wat ook veel gekocht wordt is een badmeubel met twee kasten aan weerszijde. Hierin is het makkelijk de spullen van zowel de man, als de vrouw, te scheiden. Nooit meer onenigheid over te weinig ruimte!  

 

badmeubelen   Badmeubel met spiegel

 Badkamermeubel in verschillende kleuren

Bij www.Sanitairstunt.nl bestel je badkamermeubel in verschillende kleuren. Bekijk onze witte, grijze en houtskleurige badkamermeubel en maak een keuze welk meubel het beste bij u in de badkamer past. Indien het meubel op voorraad staat leveren wij wij deze uit binnen 48 uur .

 

Badkamermeubel met verschillende prijzen 

1.Badkamermeubel met een spiegel.
2.Badmeubels met enkel onderkasten.
3.Badmeubels met spiegel en extra kast.

 

Welk badkamermeubel zoekt u ?

Welke badkamermeubelen bestaan er?        
1.Glansmeubel
2.Matte meubel
3.Houtlookmeubel

 

Welke kwaliteit is het beste?

Ook bij badmeubels heb je de ferrari en de gewone opel,het belangrijkste is het model en de maat waarin het badmeubel verkrijgbaar is.Natuurlijk niet te vergeten badmeubel moet ook prijstechnisch aantrekkelijk zijn.                       


Wat is het verschil tussen de merken?

Vaak gaat het om de prijs en de uitstraling die een badmeubel aantrekkelijk maakt voor de klant.Zo kan het zijn dat de ene klant een witte badmeubel zou willen in de badkamer en de andere klant een houtstructuur meubel ,of een meubvel met 1 of zelfs twee wastafels ineen.Ook wil de afwerking wel eens de doorslag geven zoals bijvoorbeeld de matte of de hoogglans meubel.Wat is de trend de aankomende jaren,wij zien steeds meer dat de klanten een badmeubel zoeken met een opbouw waskom en een kraan vanuit de wand kopen.Echter in de strakke badkamers worden ook nog vaak de strakke meubels gekozen .

Welke garantie's geeft www.sanitairstunt.nl op badkamermeubels 

Wij geven op elk merk of model wat u bij ons koopt gewoon standaard 5 jaar garantie.En afhankelijk van het orderbedrag mocht deze boven de 250 euro zijn dan leveren wij, het badmeubel gratis aan u uit.Geef bij bestelling in de tekst aan op welke dagen dat u thuis bent en de badmeubel zou willen en of kunnen ontvangen.Natuurlijk pakken wij onze meubels netjes in en zorgen we dat het netjes bij de klant aan komt.Mocht u niet tevreden zijn dan heeft u 14 dagen van retourrecht.

Wat zijn de gemiddelde levertijden?

Natuurlijk hangt het van het meubel af of het gekozen meubel snel leverbaar zal zijn of juist in bestelling gezet zou moeten worden,echter hebben wij een verwachte levertermijn al voor u direct bij het meubel gezet zodat er niet tot nauwlijks verwarring kan ontstaan over de levertijd van een badmeubel.

 Badkamermeubel voor de mooiste badkamers 

      
Lees meer