Wastafelblad los

Incl. btw

   Wastafelblad losHier bij www.Sanitairstunt.nl hebben we ook Wastafelblad los verkrijgbaar .
Doordat wij hier bij sanitairstunt heel veel aanvragen krijgen van onze klanten. Dat ze graag een Losse Blad Zouden willen bestellen.Sanitairstunt.nl hebben Daar Naar geluisterd.En hebben in Deze Categorie Al De losse verkrijgbare bladen in de Verschillende maten.Voor u Op een rijtje Gezet.Let Hierbij altijd op Of u met 1 kraangat zou willen of met 2 kraangaten . Let ook op Dat Het Afrondingsmaten zijn die Worden weergegeven verstandig is mocht u uw meubel zelf willen Maken en Alleen het blad willen Kopen Bestel dan eerst Het blad en pas daar het meubel op Aan.
  Wastafelblad los zijn in vele verschillende maten leverbaar 
   

 

   1.Wastafelblad los maat vanaf 60 cm met 1 kraangat.
   2.Wastafelblad los met 2 kraangaten.
   3.Wastafelblad los zonder kraangat. 

 Wastafelblad welke kleuren en afmetingen zijn er 
De wastafelbladen los  die Sanitairstunt.nl in de collectie heeft zijn gemaakt van kunstmarmer .
Deze wastafelbladen los kunnen ook een planchet  met een voorgeboord gat zijn .Daar waar de
Losse waskom weer in opkomst is in de moderne badkamers .Zijn juist deze wastafelbladen los
Een mooie uitkomst om een losse waskom erop te plaatsen en eventueel afmaken met een Onderkast voor wat opbergruimte te creen.Hieronder hebben wat voorbeelden op een rijtje. 

    Zoals hierboven afgebeeld .

Zijn wastafelbladen los gebruikt om een leuke zeer eenvoudig badmeubel op een makkelijke Manier Tot zijn recht te laten komen in een Moderne badkamer .Met het grote voordeel dat er een Bijpassende onderkast bij leverbaar is voor de opbergruimte.

 

 

     Maar zo kan het ook 

 

Normaal zoals een onderkast vanuit de Fabriek gemaakt wordt en uitgeleverd wordt. Met of Zonder Wastafelbladen los.Met het idee dat mensen een natuursteenblad.of zelf een blad Willen maken.

Of de bijpassende wastafelbladen los verkrijgbaar erbij zijn .De keuze ligt vaak aan de smaak of Dat Het in de styl van de badkamer past kortom veel kunnen wij bij Sanitairstunt.nl voor u Betekenen.

Wij bezorgen door geheel Nederlanden Belgie 
Indien op voorraad leveren wij uit binnen 48 uur.
Wilt u een offerte of wat anders weten mail dan naar [email protected] daar zullen we u mail Binnen 24 uur beantwoorden.

 

Wastafelblad gewoon los te koop bij www.sanitairstunt.nl

 

Lees meer