Categorieën Douche

 

 Douche zoals een inloopdouche of cabine 


Welkom op de informatie pagina van de Douche.
In nederland kennen wij meerdere manieren om een Douche te maken .Denkt u bijvoorbeeld Maar aan de Douchecabine ,Of aan De Inloopdouche ,of een Stoomcabine,Of Het bekende Douchegordijn.Het maakt niet Uit hoe we het maken. Maar Tegenwoordig Zijn er veel Verschillende manieren bijgekomen.www.Sanitairstunt.nl
Heeft wat voorbeelden op een rijtje gezet .

     
   1.Douche informatie
   2.Inloop douche.
   3.Vrijstaande douche. 


In de meeste badkamers van tegenwoordig willen mensen een goede combinatie maken van .
Design ,Gebruiksvriendelijk,en vooral niet te vergeten wat steeds belangrijker wordt in de Badkamer een.
Gevoel van eenheid en ontspanning natuurlijk .
Daar waar de gemiddelde Nederlander de badkamer steeds meer ziet als ontspanruimte.Zo zijn Er vele Soorten en manieren mogelijk in de badkamer om  een douche te maken.Kijkt u eens Welke manieren Hieronder zijn afgebeeld voor u.


     Inloopdouche   Vrijstaande Douche
 
  Informatie over de douche mogelijkheden 

 

 

  Douche in verschillende maten 

 

Elke badkamer heeft een andere maat. Zo heb je hele grote badkamers of hele kleine Badkamers .Dus is het altijd van belang om Goed de maten van de douche op te meten .
Zo heeft sanitairstunt.nl alle maten leverbaar om een perfecte Doucheruimte te kunnen maken.
Hieronder hebben wij weer wat voorbeelden geplaatst.Wij leveren het gewoon allemaal bij u thuis ,mocht u het zelf niet kunnen vervoeren is dat 1 van de optie's ,meldt altijd bij de bestelling wanneer u thuis bent om de bestelde artikelen in ontvangst te nemen ,dan houden wij graag rekening met de levering van de bestelde goederen.

 

 

   Douchecabine       Inloopdouche     Pendeldeur

 

  

   Welke verschillende soorten glas zijn er 

   

 

      1.Gehard glas 8 mm
      2.Gehard glas 10 mm bewerkte Nanobehandeling
      3.Gehard glas met schaamband .

    Welke douche kiest u 
Gaat u voor een Douchecabine,of gaat u voor een Inloopdouche.Het voordeel van een Douchecabine is dat de Douche geheel Afgesloten is. En u zal dan ook niet of nauwlijks 
Meer last Hebben van spatwater .Gaat u voor de meest openlijke optie en kiest u Voor een Inloopdouche.Hou u dan wel rekening mee op meer spatwater.  Ook dit is makkelijk op Te Lossen door aan de andere Wand een kleine spatscherm te plaatsen.Houdt u rekening met de Nanocoating op het glas is makkelijker om inschoon te houden . Of een 30 cm de Hoek om Te Gaan met glas .Maar dan wordt er wel gebruik gemaakt van een Hoekprofiel.Bij Sanitairstunt.nl Kunt U van elke optie een bestelling plaatsen .Wij leveren Altijd bij u thuis of op Werklocatie.Tegen de scherpste prijzen .

 
Douche nodig kijk op www.sanitairstunt.nl 
 
 
 
 

 

Lees meer