Kraan in alle soorten

 Kraan in alle soorten en maten Kraan zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. En zijn in te delen in catagorieen Zo heb je Een Keukenkraan, Wastafelkraan,Douchekraan ,Badkraan,fontein Kraan,Bidet kraan Veel van de kraan zijn opbouw kranen.Dit wil zeggen Bijvoorbeeld een Wastafelkraan plaats je Op de Wastafel .Ook bij een Douchekraan opbouw. Plaats je de Kraan op de Muur.Uiteraad Zijn er ook nog mogelijkheden Om een kraan geheel in de muur te Verwerken.Dit wordt vaak Gedaan oa bij een Hoofddouche.Het Voordeel van een inbouwkraan is Dat u geen kraan meer Op de wand heeft zitten maar een afdekplaat Met Instelmogelijkheden .

Uiteraad heeft Sanitairstunt.nl weer enkele voorbeelden voor u op een rijtje gezet.


   1.Douchekraan opbouw
   2.Douchekraan inbouw
   3.Badkraan opbouw

Tegenwoordig is het niet meer een kwestie van een kraan kiezen .Nee doordat het aanbod zo Groot is Geworden.Wordt het voor de. Consument een lastig verhaal om een kraan uit te zoeken Die in de stijl van De badkamer op zijn plaats valt.Zo had je vroeger een Wastafel met 1 kraan Erop .Tegenwoordig zijn er al Een hoop badmeubels verkrijgbaar met zelfs twee kranen erop Vaak wordt dit Gedaan doordat er eerdere Mensen gebruik maken van de badkamer .U kent het Wel met zijn alle in de tegelijk in de rij Staan. Hieronder zijn wat voorbeelden voor u .


  

             Douchemengkraan                      Inbouw Douchemengkraan                                Badmengkraan                                                     Douchemengkraan Opbouw                           Douchemengkraan   inbouw                           Badmengkraan   opbouw 

                            


 Kraan in Alle soorten  


Bij een Keukenkraan is het handig om tijdens het uitzoeken van een keukenkraan Rekening te Houden Met De mogelijkheden van een Kraan in de keuken .Zo zijn er kranen voor in de keuken met een hoge uitloop.
Dat wil zeggen een  flinke ruimte onder de kraan.Om bijvoorbeeld wat te kunnen wassen onder De Keukenkraan.Maar er bestaan zeker Ook kranen met een lage uitloop .Een kraan wordt vaak Gekozen op Uitstraling en gebruiksvriendelijkheid.Wij van Sanitairstunt.nl Houden zelf van een Hoge uitloop waarmee Je Makkelijk je bord kan afwassen in de keuken hieronder wat Voorbeelden .

 

                          Afbeeldingsresultaat voor keukenkraan met Lage uitloop 

       Hoge uitloop                                             Lage uitloop 

Allebei de kranen worden op het blad geplaatst.Bij de klassieke keukens worden er ook wel       
Eens Inbouwkranen gebruikt maar over Het algemeen zie je dit een enkele keer .Zoals u hierop De afbeelding
Kunt zien zijn het allebei een hendelkraan .Dat wil zeggen 1 foto Keukenkraan met hendel aan De zijkant 
Tweede foto zit de handel aan de bovenkant .Hierbij heeft alles te maken met uitstraling en Gebruiksvriendelijkheid.Sanitairstunt .nl Heeft ook Keukenkranen in het assortiment Zitten.Tegen de Scherpste prijzen.
 


   De meest beste verkochte kraan 

    
     1.Wastafelkraan
     2.Douchekraan  
     3.Inbouw kranen 

 

   Welke kraan heeft u voorkeur


 

Wat voor kraan bent u naar op zoek,is dat een wastafelkraan met en hoge uitloop of juist met Een lage   Uitloop. Zoekt u een inbouw kraan of zocht u een opbouwkraan. bij Sanitairstunt.nl Hebben we in de Categorieen Alles op een rijtje voor u gezet .Zodat een Nieuwe kraan kopen.Wel erg makkelijk gaat.

 

Wist u dat sanitairstunt.nl complete set aanbied.Waarbij alles voor u al is ingepakt in een doos .
Druk op de link en zie wat er mogelijk is met een Complete set hoofddouche's .Waarbij Verschillende Onderdelen hieronder vermeld Staan: 

    1.Doucheslang                                                                 4.Hoofdouche rond 
    2.Doucheaansluiting                                                      5.Handdouche rond 
    3.Douchearm rond met plafon bevestiging           6.Inbouw tweeweg Douchethermostaat.

 Deze sets zijn vierkante modellen of ronde modellen Hoofddouche's en zijn Complete sets.
 
Kraan nodig kijk op www.sanitairstunt.nl 

 


 Lees meer