Inloop douchewand

Bij Sanitair Stunt kunt u terecht voor diverse soorten inloop douchewanden.Inloop douchewand We verkopen verschillende afmetingen en verschillende materialen. Zo is voor elke badkamer een geschikte inloop douchewand te vinden. De meeste douchewanden zijn gemaakt van Nano glas. Het geharde veiligheidsglas heeft een zogenaamde Nano behandeling gekregen. Hierdoor krijgt kalk geen grip op de glaswand waardoor het makkelijker schoon is te houden. De inloop douchewand is ook verkrijgbaar met muurprofiel.

Alles voor uw badkamer

U vindt bij Sanitair Stunt alles voor uw douche. Niet alleen de inloop douchewanden maar ook douchegoten, douchecabines, drains. En natuurlijk douchemengkranen, een design douchekolom of doucheslang. En niet alleen voor uw douches maar u vindt bij ons al uw sanitair producten. We hebben een uitgebreide collectie van verschillende badmeubels, badmengkranen, kranen, baden, badwanden en allerlei andere sanitair producten en -accessoires.

Gemakkelijk en eenvoudig te bestellen

En alles is gemakkelijk en snel te bestellen via de webshop. Op een moment of plaats dat het u schikt. U hoeft geen rekening te houden met openingstijden maar kunt op elk moment bij ons terecht. En omdat we geen dure panden of andere hoge overheadkosten hebben, kunnen we onze prijzen laag houden. We nemen onze producten ook direct af van de importeur, zonder overbodige tussenschakels en dat ziet u ook terug in onze prijzen. Niet alleen kunt u snel en gemakkelijk bij ons bestellen. We streven ernaar om uw bestelling binnen 48 uur te bezorgen op het door u opgegeven adres.

 

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met onze klantenservice. U vindt onze contactgegevens op de website.


Bekijk de producten