Verzenden en retourneren

 

Verzenden en retourneren 

 

 

 

Voorraadproducten

Voorraadproducten die d.m.v. pakketzendingen worden geleverd worden de volgende dag geleverd wanneer u voor 10.00 uur op werkdagen een bestelling plaatst. Dit geldt alleen voor producten waar dit bij aangegeven is. Wanneer een bestelling naast deze producten ook bestaan uit een artikel waarvoor dit niet geldt, dan vervalt de levering op de volgende dag wanneer de bestelling plaatsvindt.

Voorraadproducten die via groot transport (palletzendingen) worden geleverd, worden de volgende werkdag binnen 48 uur geleverd .Werkdagen voor 10:00 uur een bestelling plaatst. 

 

Bezorgkosten (verzend- en afhandelingskosten)

Bij een orderwaarde vanaf € 250 zijn de verzend- en afhandelingskosten GRATIS binnen Nederland. Sanitairstuntl berekent bezorgkosten als u een orderwaarde hebt onder de €250 De verzend- en Afhandelingskosten zijn dan € 30 De verzend- en afhandelingskosten kunt u terug zien in de winkelwagen En op de factuur. Indien u een order in meerdere keren geleverd wilt hebben worden bezorgkosten per Order berekend.Zendingen die via pakketservice geleverd kunnen worden .Boven de 100 euro gratis Geleverd 

Bezorgwijze

Grote leveringen (palletzendingen en bestellingen die niet met pakketservice kunnen worden geleverd) worden geleverd tot de eerste drempel (de producten worden niet bij u binnen gezet). Heeft u nog vragen over u specifieke situatie, neem dan contact op via de mail

Herroepingsrecht

 "U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is".

Vragen over bezorgen

Mocht u nog vragen hebben over de bezorging van een product dan kunt u contact opnemen met onze  klantenservice via onderstaande mail adres.

 

[email protected] 

Verzenden en retourneren geen probleem binnen 14 dagen .